Nu är det på tiden att Björklöven skärper sig ordentligt i alla matcher de matcher de spelar

Vad är det med Björklöven. Det är något som inte funkar som det ska. Dåliga lag enligt tabelläget kan man inte vinna mot och det blev tyvärr som jag tippade när jag kom ned till TV rummet på seniorhusen där jag bor. Då tippade jag faktiskt 2-1 till Vita hästen men då blev det 2-0 i stället. Jag fattar inte hur ett lag kan försämras så mycket på bara några dagar. I Fredags var det en kanonmatch mot MoDo hemma men bra fart och bra spel över hela matchen. I går var det åter en ren katastrof med dålig inställning i drygt 2,5 period. Man blixtrade dock till de sista sju åtta minuterna med bra spel och flera bra chanser med ett stolpskott som bästa chans.

Vad beror det på när sånt här händer och varför händer det. Tänk om man fick ett svar på detta för det går inte att se med mina ögon i alla fall. Det gäller för de som står i båset tycker jag ska se till att laget ska skärpa sig. Man skäms när man träffar folk att man spelar så djävla dåligt. Nu är det åter ett sämre lag på fredag och då vill jag se en seger. Det ska vara full fart på alla som medverkar inklusive ledare och man måste göra sitt bästa hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.