Det förvånar mig att någon vill ha att göra med Sverigedemokraterna

Hur i all sin dar törs och kan någon lita på en Sverigedemokrat. Jag tycker många liberaler var kloka som satte sig emot Tidöavtalet. Det var ett avtal som skulle ge ett bra samarbetsklimat och respektera och tala respektfullt om varandras företrädare. Men bläcket på avtalet hade inte mer än torkat så har Sverigedemokraternas riksdagsman Josef Fransson twittrat och i en tråd där Ls nya ministrar Lotta Ekholm och Romina Pourmokthari nämns skriver han följande om de två ministrarna.
”En av de mindre smickrande realiteterna av det politiska spelet. Var ett opålitligt svin så är det bäddat för avancemang och diverse förmåner.”
Det om något visar än en gång vilken syn Sverigedemokraterna har på Liberalerna. Jag fattar inte varför inte Liberalerna hållit fast vid sitt motstånd mot Sverigedemokraterna men deras partiledare var alldeles för sugen på att bli statsråd. Åkesson har inte hörts av och kommer säkert inte att göra det heller för han delar troligen den syn Josef Fransson har talat om. Oavsett om man ogillar varandras politik så är det märkligt att man inte från L sida går ut och ger igen med samma mynt. Avslutningsvis tror jag att de som förlorar på allt detta är Johan Pehrsson som person och Sverigedemokraterna som parti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.