Björklöven får svårt i kväll borta mot Västervik

Idag är dags för Björklöven i kväll 18:00 att vara i Västervik efter gårdagens snöpliga förlust mot Djurgården. Snöplig säger ni säkert eftersom Djurgården vann med 4-2. Jag grundar det snöpliga på att jag tyckte att man var det klart bättre laget efter två perioder då man gav Djurgården 2 billiga mål och även med lite hjälp från domarna. Lite hjälp hade även av Djurgården när de gjorde sitt 3-2 mål i slutet när det såg ut som matchen skulle gå till förlängning. Man fick också två utvisningar emot sig i slutet då Djurgården gjorde mål på en av dessa. Det var för många utvisningar som de fick och har domarna haft samma nivå mot Djurgården har jag inte klagat. Än en gång har inte Löven domarna på sin sin sida och jag har funderat många gånger i finalen i fjol hur domarna SLM dömde löven dömde dem flera gångånger men mest skrämmande var deras koppling till HV71 och ändå fick de döma just mot Löven hela finalserien. Det var jäv så det dundrade i all annan verksamhet.

Så till dagens match som jag är lite orolig för främst om det går att ladda om efter förlusten i går. Det var en hård och tupp match vilket borde innebära att kropparna är lidande och om kroppen hinner få ny näring. Västervik har 12 poäng och Björklöven 16 och serien tycks jämnare än tidigare där Östersund som jag tycker var så dåliga när de var här på en träningsmatch och har 14 poäng. Laguppställning kom just på Swe hockey och det ser ut som det är samma lag som igår. Det är ett bra lag men finns tröttheten sedan i går kan det nog bli en förlust. En sak till som kan vara en nackdel att Björklöven har haft svårt att komma upp i nivån är det i matcher där man har en känsla av att det är ett sämre lag som man möter och den inställningen håller inte. Vi kan ju titta på hockeyn gemensamt här på seniorhusen och det tycker jag är trevligare än att se det ensam. Jag tippar inte resultatet men är rädd för att det blir förlust även idag. Men hoppet finns kvar åtminstone till 18:30 eller efter första perioden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.