Nu är det hög tid att Björklöven skärper till sig ordentligt och kämpa då ishockey är en kampspory

I kväll spelar Björklöven hemma mot Almtuna. Någon laguppställning har jag inte sett ännu men det är flera saker som jag tycker känns obehagliga. Det är att det blir fler och fler spelare som blivit skadade. Så här tror Lövenbloggen att skadelistan ser ut i kväll. Det är en del skadebekymmer i Björklöven. Varken Jacob Olofsson eller Jesper Lindgren kommer till spel – inte heller Christopher Bengtsson. Oklart huruvida Veeti Vainio spelar, men det mesta tyder ändå på att han kommer vara med. Kim Johansson ser i alla fall ut att spela igen. Slut citat Lövenbloggen Både Fredrik Andersson och Adam Plant är långtidsskadade och den sistnämnde kommer nog inte tillbaka efter de skall skador han råkat ut för men det är några få som inte säg det och de var domarna.

Björklöven har ju mött Almtuna tidigare i år här hemma och då blev det stryk med 2-1. Det är en konstig uppläggning av serien då Löven efter kvällens match spelat färdigt mot Almtuna. Björklöven gjorde en bra match borta mot Djurgården och borde ha vunnit om de lyckats göra fler mål de två första perioderna men sedan avgjorde domarna som vanligt i slutet av matchen. Jag tycker att Björklöven i stort sett i alla matcher har domarna emot sig. I Lördags var det dåligt att inte slå Västervik borta så jag har inga större förhoppningar i kväll. Jag är förvånad över att laget inte kan resa sig och göra bra matcher mot lag som har mycket sämre spelartrupp. Sedan detta med skador som oroar. Det behövs en skärpning av hela laget inklusive ledarna om inte publiken ska tröttna. Det finns dock en som blir glad och det är min systers barn Viktoria som bor i Uppsala och brukar hjälpa till hos Almtuna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.