Björklöven har Kristianstad borta Kl 19:00 och Västerbotten var värda ett bättre öde mot Stockholm Nord

Så var det dags igen för en ny bortamatch för Björklöven på den turné i södra Sverige. Man möter i kväll Kristianstad borta. Laguppställningen ser ut som tidigare men det är inte offentliggjort ännu. Jag är alltid lite oroligt på bortamatcherna där man inte alls varit lika taggade som hemma. Sedan är det alldeles för många utvisningar man drabbas av och det ser ut som om domarna har något ont öga mot Löven. Vem som dömer idag har vi inte fått reda på. Jag hoppas självklart på seger i kväll

Just nu sitter jag och hoppas att Västerbotten ska kvittera mot Stockholm Norra där man har tagit över spelet när det inte är så lång tid kvar. Västerbottens målvakt har varit mycket bra. Däremot tycker jag reportrarna är lite enögda och ser bara när Stockholm gör något. Västerbotten tog ut målvakten men som vanligt blev det mål i tom bur. Några sekunder senare reducerade Västerbotten 44 sekunder kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.