Skandal av SVT att de inte sänder skidåkning av stora tävlingar så att alla som betalt Tv via skatten kan se skidåkningen

Det är mycket dåligt gjort av SVT att inte sända den nationella stora sporten längdskidåkning. Det är en sport som fler svenskar gillar bättre än att se VM i fotboll då tex Tunisien och Australien spelar eller dagens andra match som går mellan Polen och Saudiarabien. Länge från Finland i Ruka Damer och Herrar 10 fri stil. Storslalom damer går i Killingsholm i USA och herrar Super G från Lake Louise i Canada. Nog är det flera gånger intressantare att se Damer 10 km och den stenhårda striden mellan Ebba Andersson som vann före Frida Karlsson. Chans finns även till framgångar för herrarna på samma distans från Finland och lika säkert är att Sara Hecktor som vann OS guld har chans att vinna idag. Det är bättre med skidåkning i alla dess former i stället för tävlingar från Qatar och den synen de har på kvinnor. Vi svenskar gillar att se på idrotter där svenskar medverkar och nu betalar vi TV via skattemedel och då ska skattemedel i uteslutande grad visas i alla kanaler som alla svenskar har tillgång till vilket man nu inte har. Det här måste SVT ompröva och säga upp avtalen där vi inte kan se sporterna. Det är också ett sett av SVT att prioritera ned intresset för idrotter som Sverige är duktiga i. Fotbollens anseende med deras agerande under VM är ett riktigt bottennapp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.