Straffa de som kastar bengaler på ishockeyn hårt och inte klubbarna de har inget med klacken att göra och det finns metoder för att hitta dem

Det måste bli ett slut på detta med att man tänder bengaler och jag tycker även det är fel att klubben får betala. Den som borde få betala är självklart den som kastat och tänt bengalen som är den skyldige. Jag tycker man gör fel att man skickar ut hela gruppen bara för att visitera en gång till. Har man inte sett det första gången man går in kan inte en visitering avslöja nästa gång. Det har sagts att man gömmer det i kalsongerna och där får de inte känna efter sägs det.

Då måste det till andra åtgärder och om bågar tar bengaler så sätt in bågar. I annat fall får inte släppa in klacken igen förrän man visar på och talat om vem det är. Nog borde finnas någon som ser det och talar om vilket det är som kastat bengalen. Man får väl använda anonyma vittnen som man får i annat fall och det är den som saboterat för klubben och klacken som ska straffas. De som går in i klacken som saboterar för klubben kan inte vara någon som gillar klubben eller är något fans. Jag tycker den som sett detta på någon bortamatch borde tala om vem det är och vittnar anonymt. Vi har inte någonsin haft detta på någon hemmaklacken så varför händer det bara på bortamatcher. Öka trycket och släpp inte in någon publik förrän man hittat rätt på förövarna och komplettera detta med kameraövervakning på klacken så man kan ta fast förövarna direkt på läktaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.