Polisen måste ta och kolla upp och straffa alla cyklister som är ute och kör utan att ha lyset på

Nog skulle cyklister få det att svida i plånboken när man inte följer de regler som finns. Idag är det inte att de cyklar där de inte får utan en mycket enklare sak nämligen att inte ens hälften har ett lyse på. Jag har varit ned till stan två dagar i rad och gått olika vägar från Axtorpsvägen. En väg är med förbi Sporthallen och sedan ned mot ÖK via Gamlia vägen Hemvägen. Jag mötte många cyklister som dundrar fram i hög fart den vägen men även efter Axtorpsvägen. Det är mörkt på kvällen och eftermiddagen men långt ifrån hälften har ett lyse på eller helt saknar lyse. Det är en stor risk för oss som är ute och går för man ser den inte förrän man nästa kört på en. Nog skall polisen jaga och bötfälla en hel del så ratt de lär sig lite trafikvett. om man gick ut några dagar där det är många cyklister och straffar de som inte har ett lyse på sin cykel eller har det tänt. Kan man stilla få be om några driver av polisen inom detta. Det här är minst lika farligt som de som kör bil några kilometer för fort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.