Nu kommer dessa hemska ryssar ställa till med en kärnkraftsolycka på det occuperade stora kärnkraftverket

Ryssland är ett djävla land med en galen politisk ledning ett förtryckt folk. Du ska de inte släppa en atombomb men ska sprida radioaktivitet genom att attacker en stor olycka på kärnkraftverket Zaporizjzja. Det är uppgifter som har kommit fram. Jag har under lång tid trott att Ryssarna skulle göra på detta sätt. Inte nog med att de ska förgifta folket de vill ju också straffa Ukrainas elförsörjning. Självklart kommer lögnhalsarna från Ryssland lägga skulden på att det är Ukraina som gjort detta själva

Så här skriver Omni
Ryssland kommer under lördagen att iscensätta en stor olycka på det ockuperade kärnkraftverket i Zaporizjzja, hävdar Ukrainas militära underrättelsetjänst (HUR) enligt Reuters.
”Ukraina kommer traditionsenligt att klandras för händelsen”, skriver HUR i ett inlägg på Telegram.
Underrättelsetjänsten hävdar att området vid kärnkraftverket kommer att beskjutas varpå Ryssland väntas meddela att det lett till en radioaktiv läcka.
FN:s atomenergiorgan IAEA har länge uttryckt en oro för situationen kring kärnkraftverket som ockuperades i mars förra året och manat parterna att upprätta en demilitariserad zon i området.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.