Björklöven vinner mot Boden men V75 ser svårlöst ut

 

Idag blir det krock för mig mellan trav i form av V75 och ishockey där Björklöven spelar hemma mot Boden och ska vinna och jag hoppas att det gör minst 10 mål och håller tätt bakåt. Jag kommer att gå dit och följer då travet via telefon.
När det gäller V75 så ser det svårt ut, men en av världens bästa hästar gör comeback och matchas för de stora loppen.
Jag ska ge er min enkelrad som ser ut så här Jag tror på en liten skräll i första där jag tippar nummer 4 Leonas Yeti, andra avdelningen tror jag mest på nummer 1 Quicksilver med Örjan Kihlström men gardera detta ordentligt, i avdelning 3 blir det Örjan igen för han förlorar inte med Maharajah, avdelning 4 är också svårt men tipset går till nummer 2 General Flax med Stefan Persson i sulkyn och i avdelning fem vinner nummer 3 Merkur Vang som körs av Ketteth Haugstad Avdelning sex som dessutom är dagens dubbelns första avdelning 1 Nursery Rhyme som körs av Åke Svanstedt och sista avdelningen tror jag också på nummer 1 och heter Jackal Face och där heter kusken Jonny Takter.
Men det var enkelraden och det behövs ordentligt med garderingar tror jag om man ska få in alla rätt för flera av loppen ser svårlösta ut. Idag är det läge att köpa in sig på ett större andelssystem och de finns lite överallt där man spelar och Bubblan brukar pricka in ibland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.