Ny viktig match för Björklöven i T3 arena

Ny viktig match för Björklöven i T3 arena. Man möter Malmölaget Pantern som i alla fall har överraskat på mig. Tyvärr när skadeläget blir bättre drabbas man av sjukdom.

Mot Almtuna hade man tur och stolpe in vilket har varit ovanligt den här säsongen. Spelet mot Almtuna hade mycket att önska och främst tycker jag att backarna svikit det blir för omständigt och man vänder i spelet tillräckligt snabbt och man måste skjuta fort när man spelar med en man mer. Laget kan bättre och det gäller att få ett bättre självförtroende. Det får gärna komma idag

2 kommentarer

  1. Dage Åberg

    Jag lider med dig och Björklöven! Det handlar om att överleva från match till match! Skador hit och dit. Och spekulationer. Det är plågsamt!
    Inför 1:a advent hade vi middag för ett kusinbarn och hans familj här i Stockholm. Vi hade just varit på hovet och sett Luleå dänga Djurgården. Bra match från båda lagen.
    Sonen i familjen är 02:a och har spelat mot Björklövens motsvarighet. Pinsamt dåligt Björklöven var farsans och lagledarens omdöme.
    Jag vet inte, men handlar det inte om att bygga en organisation från grunden. Det kommer nog att ta tid. Men är nödvändigt! Kanske borde man ta bussen till Skellefteå och fundera lite!
    MVH / Dage Åberg

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      visst lider man, men i det här fallet är det i laget något som inte fungerar och det försöker man rådda till. Sedan håller jag med om att det finns mera att göra så man har en röd tråd från pojkar, juniorer och till A-laget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.