Vinterstudion har bästa sporten

Vinterstudion har bästa sporten. SVT,s vinterstudion tycker jag har de bästa sportsändningarna. De har bra programledare och bra experter som på längdåkning Anders Blomkvist som bisittare till den som kommenterar loppet och Mattias Fredriksson i den direktsända studion på plats. Idag avgörs Tour de ski i Italien och Stina Nilsson går ut i ledning. Även om hon varit underbart bra så tror jag det blir svårt att vinna för Weng är nog en båttre klättrare. Förra touren tror jag hon klättrade över 3 minuter snabbare. Vi håller tummarna att hon får stå på pallen. I går vallade de norska tjenna bort sig totalt

Herrarna har en överlägsen ryss i ledningen en ung person som vunnit alla etapper utom i går. Jag tror Ustiugov heter årets vinnare. Marcus Hellner har en möjlighet att nå pallen gör han är känd som en bra klättrare och kan bli trea efter Sundby.

Idag har vi skidskytte med den duktiga experten Magdalena Forsberg som verkar känna varenda skytt. Här har vi några svenskor som överraskar men på herrsidan ser det mycket mörkt ut. Igår var det kallt och blåsigt och mycket svåra förhållanden.

Utför har vi också en bra expert i Pernella Wiberg men där har det gått tungt både på herr och damsidan även om det var roligt med Sara Hecktors come back i går i storslalom som med lite mera tur hade kunnat hamna på pallen men hon var mycket nöjd själv. Idag är det slalom för både damerna och herrarna och förutom Hecktor hoppas jag på lite framgång för Norbergs stolthet Hansdotter som inte hittat formen. Det har inte heller gått bra för herrarna även om Nilsson gjorde ett bra Storslalom i går medan övriga svenskar har svårt att nå pallen i dagens slalom.

Även idag avslutas det med skidskytte men visst saknas en åkare som Björn Ferry. Igen herre har någon toppchans idag och jag tror det blir svårt även för damerna i dagens masstarter. I vilket fall som helst blir det en härlig dag framför Tv apparaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.