Trollingsvängen igår…

…gav oss 5 hugg och 2 öringar med oss hem, de övriga fick gå tillbaka för tillväxt…

Väder förhållandena var ungefär som kvällen innan, men det var inte alls så mycket fisk i farten på ekolodet som den 10:e, då det pep då och då på "fisk tvn" som sonen kallade ekolodet när han var mindre:O)

Som tidigare nämnt, så kaxade vi till oss och tog med oss sidoparavanerna, men vi kom aldrig så långt att lägga ut dem på båda sidorna, då vi insåg att vi hade lite fel spön med oss – men det var hugg på det vi la ut iaf – det är alltid kul att se att det man tänker sig verkar kunna fungera…

Jens med spö-böj:

Nu får båten vila lite och jag ska klura lite på dynor till den…

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.