Död åt Kommendante

Tänk att så lite kan göra så mycket. Efter coachträffen där jag kunde sätta mig in i dotterns situation på morgonen så flyter allt på så bra på morgonen. Borta är Kommendante Halvdansson som stressad skrek ilskna order till oförstående barn.

Borta är en ilsken och tjurig dotter. Nu när jag förstår att hon är trött, inte alls hungrig på morgonen och bara inte kan skynda sig så behandlar jag henne lite annorlunda. Lite mer förstående. Och plötsligt är hon helt annorlunda. Gladare, mer harmonisk och dessutom så hinner hon det hon ska i tid.

Jag fick frågan på en coachträff häromdagen vad utbildningen betytt. Först kunde jag inte sätta fingret på det då det är så mycket.
Men gladare barn. En gladare pappa. Och en begravd Kommendante.
Det är ovärderligt bara det.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.