Fokustapp och tidsglapp

 

Fick ytterligare belägg för hur den manliga hjärnan (eller i alla fall min) fungerar under förra veckan. Veckan var en av de rörigaste mest utmanande veckor jag haft. En resa var planerad till helgen och dotterns vattkoppor som kom på tisdag ställde till det rejält. Tisdag, onsdag var inbokade med intervjuer. Torsdag var skrivdag med en intervju och efterföljande artikelskrivning på kvällen. (måste levereras direkt då flyget gick på fredag morgon)
Sen packa för resan.
I väg med sjubussen på fredag morgon för att sen få sitta på flygplatsen i fem timmar. Det var trevligt i och för sig då jag hade gott sällskap av flera vänner. Men stressigt ändå då seminariet började på kvällen,
Och det här vara bara en del i en duktigt utmanande vecka.
I går var första dagen på jobbet som anställd reporter på lokaltidningen. Då pratade vi om en koll jag gjort på ett jobb förra veckan. I måndags. Men det är ju en hel vecka sen!? Jag borde kollat igen i fredags. Vart fan tog veckan vägen?
Min hjärna är lite sån. Inte för att jag inte kan hålla många bollar i luften men blir det en boll för mycket så försvinner den bollen liksom bara.
Manligt?
Snurrigt?
O-organiserat?
Eller ska man bara slappna av och inse att Hey, give me a brake. Det är inte så jädrans många år sen vi var grymtande hårapor och struttade omkring på savannen.
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.