Där fick ni!

 

Ha! Jag har fått revansch! Jag är en MAN trots allt!
Var och klippte mig i veckan och tjejen som klippte mig kom i samtal med en annan av de anställda som skulle iväg och tatuera sig. Och hon som skulle iväg på tatuering gruvade sig. Det skulle göra ont.
Lite senare frågade min frisörtjej om hon skulle ta ögonbrynen också.
        Ja gör det för plocka dom går fan inte. Det gör så jäkla ont. Det är värre än att tatuera sig, Jag har aldrig gjort det men jag är helt övertygad om att det är värre att plocka ögonbrynen.
Och tack Gud och Universum och alltihop på en gång. Hon höll med! Det var till och med så jävligt att hon brukade använda bedövningssalva. Men nu hade hon gett upp.
Yes!. En ung snygg tjej som höll med om att det gör skitont att plocka ögonbryn. Så hemskt att hon till och med lagt ner.
Helt plötsligt insåg jag att jag inte alls var något klemigt litet pyre som en del försökt framhålla. Utan att jag utsatt mig för stora prövningar. Och till och med klarat dom! Jag har säkert ryckt ut minst tolv hårstrån sammanlagt genom åren. Och grova var dom!
Och nu med all den manliga stolthet och styrka jag fått tillbaka funderar jag till och med om man inte skulle ta och rycka ut ett av buffelhåren.
Och det finns ju bedövningssalva…
 
 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.