En hel vecka till skänks!

  

Hur många gånger har man inte önskat att man skulle kunna få några fler timmar. Den där jädrans tiden som aldrig tycks räcka till utan dygnets timmar är ständigt för få.
Jag fick nyss en hel vecka!
En hel vecka! 
Jag satt och bokade i almanackan och fick lite panik över att det bara var tre veckor kvar till deadline på en tidning. Med tanke på att jag hunnit göra så pass lite på den hittills och att jag har en halvtid som ska göras varje vecka plus en tidning till under samma var det inte alls bra.
Så jag hann boka upp en del och göra en del annat och fundera MYCKET på hur i helvete det här skulle gå när jag upptäckte att jag var en vecka fram i almanackan. Jag fick en hel vecka till!
Tack!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.