Jagad av trombonen

 

Hade tydligen värsta trombovädret i hasorna idag. Var i Kusfors ett par mil norr om Boliden på ett jobb och precis när jag skulle åka kom mörka moln och det blåste upp.
Svartmolnet var mig i hälarna hela vägen till Skellefteå. Men där sken solen även om det blåste som fan när jag parkerade. Gick in på Intersport och inhandlade ett par nya löpardojor och när jag kom ut regnade det och var typ tio grader kallare.
Körde ut till Stackgrönnan vid kusten sen och där hade en tromb dragit fram. Vågorna hade gått meterhöga på Skellefteälven och människorna där hade aldrig sett nåt liknande.
Tokstormen hade också rivit med sig ett helt tjärpappstak på en 30 meter lång byggnad! Hela skiten hade bara rivits av och så när hamnat i huvet på en kvinna.
 
 

Hela papptaket från den långa byggnaden till höger bara revs av. Och det väger garanterat åtskilligt!

2 kommentarer

 1. Lars

  Festligt att bli jagad av en trombon. Trombon är ett musikinstrument som låter ganska häftigt. Men att de jagar människor var något nytt.
  Kul!

 2. Lars-Göran Halvdansson

  Svar till Lars (2011-06-04 20:11)
  Som skribent tillåter jag mig ibland att ta mig vissa friheter. Att det blåser trombon (ute) var faktiskt nåt som en arbetskollega på industrin brukade säga för många år sen. Det var liksom min humor så jag tog den till mig.
  Men kul at det blev uppskattat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.