Magi

 

Har haft en helt magisk vecka med bråddjupa insikter, fantastisk coachutbildning och en magisk grillkväll som avslutning. Så jag känner bara att jag måste tacka en massa människor:
 
Tack Lena Lundqvist min makalösa coach som får mig att se saker som jag aldrig skulle sett annars och som ingen annan kan hjälpa mig att ta mig från ”nuläge till önskat läge”.
 
Tack Leva Ciparsone min härliga kollega som assistent på coachutbildningen i veckan! Fan vad bra vi är!
 
Tack Ingrid Lindelöw Berntson och Lena Lundqvist (igen) för att ni är världens bästa och härligaste coachlärare!
 
Tack alla deltagare på utbildningen! Vilket härligt gäng ni är! Jag ser fram emot fortsättningen!
 
Tack Håkan och Suzan Eriksson, Rickard Sandström och Suzanne Wikström, Jan och Sonja Johansson för en magisk grillfest och för att ni ser så mycket i jag och Sofia som vi har en del jobb med att se själva och för att ni är så otroligt härliga människor!
 
Tack Åsa-Saga Hammarstedt, min allra bästa vän för att jag får formulera allt som rör sig (framåt) i mitt huvud.
 
Och Tack Sofia, min älskade fru som är så jävla modig och fantastisk för att du är du och för att du hela tiden stöttar mig i det jag gör och tror på och för att du aldrig verkar tvivla på min potential. Utan dig skulle förmodligen ingenting av det jag nu älskar så otroligt mycket i mitt liv ha blivit till.
 
Och tack alla andra människor som jag inte kunnat räkna upp här men som på något sätt finns med i mitt liv. Ni bidrar allihop till att göra det så mycket bättre!
 
Tack! 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.