Hot stuff

Vilken fantastisk dag vi hade i går. Coachkonferens i Umeå med nio andra coacher och två fantastiska ledare.

Verktyget coaching fortsätter att fascinera då det är ett så oerhört kraftfullt sätt för människor att komma loss och vidare. På något märkligt sätt plockar det fram insikter som legat så nära i medvetandet att det nästan känns löjligt, Men ändå har de varit oåtkomliga.

Och festen på kvällen var jättetrevlig. Och LG fanns sig plötsligt dansandes på ett discogolv på Schlagerklubben med jättehög musik och en gigantisk discokula. Jag vill inte ens tänka på hur många år sen jag gjorde nåt liknande men kul var det. Även om man som kollegan uttryckte det kände sig som ”en förälder på stan.”
 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.