Kinesisk visdom

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben.

Kinesiskt ordspråk.
 
Eller så blir man kvar i sängen.
 
Vaknade klockan sex i morse. Det är tjugo minuter tidigare än normalt då jag brukar vakna tjugo över men samtidigt fyrtio minuter senare då vi ställde om klockan i går. (Hängde ni med på den?)
 
Tänkte att nu kan jag ju kliva upp och skriva ett blogginlägg då jag har tid över. Men så började jag tänka på vad jag skulle blogga om. Och så gick det tjugofem minuter. Men det var kreativa minuter. Och varma och sköna minuter. Och ett blogginlägg som gav sig själv. Med väldigt mycket visdom i sig om man tänker efter.
 
För hur länge har du stått på ett ben?
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.