Vanebildande

 

Var och tränade för första gången på jättelänge i går. Förkylningar och nackproblem har ställt till det och till slut blev det till och med jobbigt att ta sig iväg. Det är fascinerande också hur snabbt man tappar kondition, det gick rätt tungt.
Men det som är bra är att alla de gånger som jag kommit igång att träna och sedan lagt av (och det är mååånga genom åren) har betalat sig. Trots ett långt uppehåll är det mycket lättare att komma igång igen. Jag har skapat mig ett slags vana att komma igång att börja träna. Nu ska jag bara förankra vanan att också träna regelbundet. Igen.  

4 kommentarer

  1. Petra Liuski

    Fantastiskt! Vad bra gjort av dig LG. Och vilken inställning sedan. Den gör att du kommer att fixa den nya vanan galant. Lycka till. Förretsen – har du träningsvärk idag nu då?

  2. Lars-Göran Halvdansson

    Svar till Petra Liuski (2011-11-30 08:23)
    Tack! Och jag känner faktiskt att jag kommer att fixa den. Till slut efter många år då träningsperioderna inletts med vikter som man nästan inte orkar och löprundor som slutat med att jag krupit upp på bron med spyan på väg upp så har jag hittat en nivå där träning är roligt! Då kan man också bygga upp så det känns bra att ta i! Men jag har bara lite träningsvärk idag. Jag tog det ganska lugnt i går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.