Kanonkalender!

Är inte årets julkalender bara så bra! Jag tänkte igår att det är den definitivt bästa julkalender jag sett någonsin. Och det är det. I går tänkte jag också att det tillhör det bästa jag sett någonsin. Det beror säkert på att jag är en väldigt känslosam människa och att Tjuvarnas jul verkligen berör. Men jag älskar den, verkligen.  

4 kommentarer

  1. Natalie

    Jag bara fullkomligt ÄLSKAR årets julkalender! Skrattande

    Går upp varje morgon för att se Tjuvarnas Jul! Trots att jag har semester och är 27 år gammal 🙂 Sen ser jag den på kvällen igen 🙂 För denna julkalender är den bästa någonsin! (tillsammans med Greveholmarna)

    Känns väldigt trist att det bara är 2 avsnitt kvar. Kommer att kännas vemodigt då på Julafton, då vi ska ta adjö av Charlie, Kurre, Gerda, Klappsnapparna och Svarthjälmarna!

    Årets julkalender får en att bli glad, skratta och även bli lite ledsen! Denna julkalender sätter alla känslor på spel! Något som jag tycker är väldigt bra! Att det är mycket blandning och upplevelse! Plus att inomhusscenerna inte är inspelade i någon tråkig tv-studio med kulisser! Inomhus scenerna är inspelade i de gamla husen på Skansen! Plus i något slott eller Herrgård.

    Hade varit väldigt roligt om det blev en fortsättning av denna julkalender!

    Så fort denna släpps på dvd kommer jag att köpa den! Men får vänta ända tills hösten 2012 (okt-nov) då den släpps,Men så fort Tjuvarnas Jul finns i affären är jag där och köper en! Eller via internet.

    FLERA TUSEN TACK till Stefan Roos, Per Simonsson och alla underbara skådespelare har givit oss denna julkalender som är bäst genom tiderna! 🙂

  2. Isak

    Har tagit tillfället iakt och tittat på julkalendern ihop
    med mina barnbarn. Nu har inte dom så många julkalendrar att jämföra med. Men efter deras minspel och inlevelse så
    har dom spelat med i alla scener. Och det är nog få filmer
    som har berört dom så djupt. Mig också för den delen, och jag kan inte påminna mig en så bra julkalender. Den kommer
    att bli klassisk. Frågade min granne vad han tyckte, och
    han muttrade något om att hur kan man få göra och sända
    sån kommunistprpaganda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.