Jag abdikerar gånger två

 

Jag abdikerar. Till och med två gånger. Jag backar helt enkelt från två av mina tvärsäkra uttalanden jag gjort nyligen.
 
Den ena gäller nyårslöften där jag sa att det var i princip ingenting värt att lova nånting en gång per år. Men det är oherrans mycket bättre att göra det en gång än inte alls. Och det bästa kanske är att om man gett nyårslöftet och sen märker den tredje januari att det sket sig – lova igen då! Nyår kan man ha hur många gånger som helst under året!
 
Det andra gäller att man inte blir lycklig av materiella ting. Det gällde ända till idag då vi hämtade ut nya bilen. Faaan vad fin den är.
 
Och för att på ett ojournalistiskt manér förstöra dramaturgin i hela det här så berättar jag även resten av det jag tänker och då blir inte längre historien svart eller vit och inte lika utstickande. Men sannare:
 
Naturligtvis blir man inte lycklig av materiella ting. Kärlek och relationer är fortfarande det absolut viktigaste i mitt liv.
 
Men det var jäkligt roligt att köpa en ny bil!  
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.