Frusna postlådslösningar

 

Postlådan hade ”frysse ihop” i morse igen. Hade tänkt ta ut värmepistolen och tina upp den så jag skulle komma åt dagens skörd av korrespondens. Men det var så jäkla kallt ute så jag bar helt enkelt in den rätt unga plåtburken och ställde den i badrummet. Där får den stå och tina.
        Men vad gör du? sa Sofia när jag passerade med postlådan i hallen.
Löser ett problem. Typ.

2 kommentarer

  1. A-L

    haha! Du är rolig du! Men det var ju en smart lösning. Vår hade också frusit ihop, men jag skickade T att bända upp den…

  2. Göran Löfstedt

    Försök smörja sirap på luckan längs kanterna, där den frusit fast. Både salt och socker sänker fryspunkten. Har fungerat bra för oss. Efter en töperiod får man förnya behandlingen. Vi har inte smörjt i låset utan haft den olåst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.