Jag och Underbara Clara

 

Hade ett av mina mest euforiska ögonblick i morse. Sofia (hustru) berättade nämligen att det finns fler som har samma problem som jag. Underbara Clara är en slarvmaja, minsann. Och inte nog med det, hon lider dessutom av det då hon ”HATAR stök.”
”Jag är själv less på att det är som ebb och flod här hemma. Jag drar fram och drar fram och drar fram. Sedan får jag ett ryck och rensar bort alltihop på en gång.” skriver Underbara Clara i sin blogg.
Jag drar också fram och ibland har jag funderat på om jag lider av en sällsynt ännu ej diagnostiserad muskelsjukdom som får händerna att helt plötsligt förlora all kraft och saker bara faller ner. Ett symtom på samma sjukdom är tillfällig blindhet då man inte längre ser sakerna.
Och okej då, jag rensar sällan bort då röran liksom tagit över och jag inte orkar längre. Men jag HATAR precis som Underbara Clara stök!
Men att få höra att en så uppskattad bloggerska har samma problem som en själv var fantastiskt. Ända tills hustrun med bister min förkunnade:
– Men hon tänker åtminstone göra nåt åt det.
Så jag citerar Underbara Clara rakt av med ett rop på hjälp:
Snälla! Terapia mig! HJÄÄÄLP!!!
 
 

2 kommentarer

  1. Åsa Karlsten

    Du och Underbara Clara utgör ett fantastiskt par!!
    Ni har också båda halsbrytande, överrumplande kärnfulla finesser i ert språkbruk!
    Se där, fler gemensamma nämnare hos mina favoritbloggare;-)

    Angående dynga i livet som raketbränsle, får mig att undra varför jag inte kommit längre….för bränsle finns det gott om!
    Ha de
    Åsa

  2. Lars-Göran Halvdansson

    Svar till Åsa Karlsten (2012-02-27 13:55)
    Tack! Och efter det översvallande berömmet så kan jag utan att blinka utse dig till en av mina favoritläsare.

    Men det där med dyngan kan jag gissa att den finns i en mer fysisk form, och jag tror inte det var riktigt det som avsågs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.