Yeeeaah Skellefteå!!!

 

Att de orkar. Spela hockey i typ fem timmar. Jag orkade inte ens sitta uppe och lyssna. (Har inte rätt kanal så Skellefteå – AIK i slutspelet (visst är det kul hur de håller på om namnbråket förresten, jag borde väl ha skrivit AIK-Solna om jag velat sticka ut) fick avlyssnas på P4.
Jag gav upp efter första förlängninsperioden och gick och la mig. Men det gick inte att sova så jag gick upp igen och lyssnade mig igenom även den andra som slutade strax efter elva. (Jag är INTE kvällsmänniska)
Men så jävla skönt att läsa i morse att Skellefteå och Jimmie Ericsson avgjorde i mitten på period sex. Blir tungt för Gnaget nu. Fy fasen för att förlora en match efter fem timmar och istället för en 2-0 ledning se att tillställningen helt jämnat ut sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.