Värdelös i sängen

 

Min fru är inget att ha i sängen. I alla fall inte när det gäller att jaga bort monster. Jag hade en av de värsta mardrömmar jag haft i hela mitt liv häromnatten. Jag såg monstren såg stod bredvid sängen trots att jag vara vaken. Fullständigt panikslagen satt jag mig upp i sängen, ängsligt gnyende och flåsande och famlade desperat efter lysknappen tillsänglampan. Jag fick liv i lampan och satt sen där och nästan hyperventilerade fullständigt paralyserad av skräck.
Sen tittade jag på Sofia. Som låg och sov. Helt fridfullt utan att ha märkt ett dugg av fasorna som drabbade mig.
Fenomenet kalas hypnagog hallucination och kommer när man precis har somnat. Det som är så fruktansvärt otäckt är att man faktiskt är vaken men ändå ser saker och känner en fullständigt obeskrivlig fasa.
Men som tur är så finns aldrig något där på riktigt. 🙂
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.