Sumpad plånbok

 

Sumpade plånboken i går. Trodde först inte att det kunde vara möjligt utan tänkte att den ligger säkert i bilen fast jag sökt ordentligt. Hade gjort en del ärenden inne i Umeå och skulle hämta jäntan på fotbollsskolan i Röbäck. Tänkte att jag lagt plånboken på sätet när jag skulle ut ur P-huset och att den trillat ner mellan nånstans. Sökte en gång när jag kom fram till Röbäcksarenan, hittade den inte men kunde ändå inte förmå mig att tro att den var borta. Sökte en gång till när jag hämtat Lina.
Åkte sen tillbaka till p-huset men där fanns den naturligtvis inte.
När jag sökt igenom bilen ytterligare en gång sen jag kom hem blev jag tvungen att inse att den är borta!
Så det blev att spärra alla kort och beställa nytt körkort. Men om nån hittar en plånbok så lämnar man väl in den till polisen? Eller ringer upp innehavaren?! Eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.