Drömmar

 

Ibland känns det som nån tar en skopa, stoppar ner den i det undermedvetna, slänger ut det som finns där på ett bord och sätter ihop det till en film helt efter eget tycke.
 
Jag drömde i morse att jag var på en föreläsning tillsammans med en person jag intervjuat. Hennes man var föreläsaren och föredraget handlade på något sätt om dramatiska klimatförändringar. Över en stor karta över världen färdades moln som hade formen av bilar. Över Sverige var de röda och när de kom in över Norge blev de vita. Det röda var farligt på nåt sätt.
Jag och kvinnan satt på ett rangligt bord och var rädda att det skulle braka ihop och tog hela tiden anteckningar. Klockan 16.30 blev jag tvungen att säga att jag måste gå trots att föredraget inte var slut. Annars riskerade jag parkeringsböter.
 
Sen väckte Alvin mig och sa ska vi gå upp snart. Jo, vi ska gå upp, sa jag då klockan var åtta.
Men gå upp då! kom det blixtsnabba svaret.
 
Men snälla. Jag har ju precis vaknat. Och jag var ju på föredrag. Om vaddå???
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.