Tack och hej

Det blir faktiskt i stort sett tack och hej för mig nu. Anledningen är att ÄNTLIGEN är min egen hemsida igång. Hädanefter kommer jag att blogga på http://losutveckling.se

Kanske det blir en del inlägg här också, kanske jag kör dubbelt ett tag, jag vet inte.

Det är ett par år sen jag började blogga på VK och tänkte Kan JAG göra det? Det kunde jag ocjh all uppskattning, alla kommentarer både på bloggen och i verkliga livet har varit så obeskrivligt roliga att få. Tack alla som läst! Ni är fantastiska allihop och utan er så skulle jag inte haft nån blogg.

Så ambitionen är definitivt inte att slå av på takten eller börja göra något annat. Jag byter bara forum.

Fasen, jag blir riktigt nostalgisk. Men VK-bloggen finns ju kvar i fall jag inte kan hålla mig.

Kram kram

LG

  

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.