Lilian Borgström, Lycksele

Nepal

Dagen är slut och det är vi också. Vi är överväldigade av det fantastiska mottagandet vi har fått. Som välkomstgåva fick vi alla blommor när vi kom till skolan.
Det traditionella blomhalsbandet vi fick på flygplatsen, bundna tagetes, var också oväntat. Den här första dagen har vi träffat elever och lärare på Grace Academy. Efter en god lunch promenerade vi efter en kaosartad högtrafikerad gata där den enormt långa kön till bensinstationen tog mycket av vår uppmärksamhet. Trötta och nöjda återvände vi till hotellet. Imorgon firas Fagu eller Holi, då är det tillåtet att slänga färg och vatten på alla som vågar vara ute på gatorna. En allmän ledig dag här i Nepal.
Vi låser in oss på hotellet. Vi solar! och mår gott vid poolen.

6 kommentarer

  1. Robban

    Hoppas ni får det skönt! Vad har ni för väder där nu?
    Jag kan också meddela er att efter lottning i TV så blev Lycksele den fjärde orten på solfilmen om solens uppgång och nedgång. Hurra för Lycksele!

  2. Denise

    Jag hoppas att allt är bra med er och att resan gått bra. Är nyfiken på temperaturen..det är inte bra att morsan får sola mer än mig! Här verkar påskvädret lovande men vi behåller nog ytterkläderna på i solen..Mamma, det känns superkonstigt att inte vara i Boksjön med dig i påsk men jag tänker på dig och försöker njuta av påsken ändå. Älskar dig!!!

  3. Eva Renberg

    Skönt att ni är framme välbehållna.Viveca E. hoppas inte din väska är på borta igen, som sist i Spanien.
    Ha det bra från Eva i Skåne

  4. Maria

    Tänkte på dig idag mamma Viveca. Du har det varmare än oss. Är i Järvsjön med brorsans. Vi har trevligt. Vädret är rena april- snö ömsom sol och kyligt. Magnus har kört dragracing med snöskotern. Gick inte till final dock. Imorgon blir det Alsträsket. Vi tänker på dig och hoppas du tar med dig många minnen hem till oss. MvH Maria

  5. Janna

    Hej hej! Här kommer en hälsning till er alla men framförallt till moder Rose-Marie. Håller med syster yster om att det känns konstigt att inte vara i Boksjön och gräva ner sig i en snögrop och dricka en kall… Här i Västerås lyser solen härligt men vi fryyyser! Från att ha kommit från +32 gradigt underbart El Gouna i Egypten till några minusgrader så är man inte så kaxig när man står på Arlanda. Men jag hoppas att er resa kommer att vara lika underbar som min och Lasses var.
    Sköt om er och GLAD PÅSK! Kram, Janna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.