Lilian Borgström, Lycksele

Reflektioner

Efter gårdagens intensiva program, ägnade vi dagen åt att gå igenom våra intryck och reflektioner tillsammans. Vi förberedde även programmet inför deras besök hos oss. De är väldigt intresserade av t ex vattenkraft, eftersom de har outnyttjade vattenresurser, vilket vi inte tagit med i planeringen.
Här bär kvinnor punjabi, som består av ett par byxor (salwar), tunika (kameez) och en sjal (dupatta). Inspirerade av de vackra tygerna, broderierna och färgerna har nästan alla av oss idag inköpt såna plagg. Användningsområde – södra Lappland? Nja, vi hoppas på en varm sommar, annars kan de väl användas som pyjamas?
Imorgon flyger vi alla till Pokhara, där vi ska besöka en annan skola. Pokhara är ett känt utgångsmål för tracking och en semesterort vid foten av Himalaya. Inrikesflygen här har så få platser att vi 21 lärare får dela upp oss i två grupper för att rymmas. Vi lämnar packning som vi inte behöver på vårt nuvarande hotell, även datorn låser vi in här. Så nu bloggar vi inget förrän på måndag kväll. Ha en trevlig helg!

En kommentar

  1. Lisa Liljeström

    Hoppas ni får en trevlig helg, nu endast en vecka kvar till ni kommer hem. Längtar!
    Btw mamma, jag har inte fått något mail av dig, så jag kan tyvär inte svara.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.