Lilian Borgström, Lycksele

April, april…

Vi har haft ledig dag idag alla utom Lilian. Hon har haft en del pappersarbete. Vi andra har smygit runt och smitt planer…hur ska vi kunna lura Lilian. Hon är verkligen den som har fixat och donat med allt! Allt från att beställa taxi till att pruta i bazarerna. Hon är svårlurad så vi har varit tvungna att smida bra. Vid lunch gick åskan igång och så även vår plan! Vi skulle lura Lilian att de som har rum mot poolen (bl.a Lilian) måste byta rum innan kvällen. Eftersom hon var upptagen hela eftermiddagen kunde vi inte lura henne. I taxin ut till Indra släppte vi bomben, hon sa bara: ’Vilken tur att de inte fick tag på mig från receptionen’ Jag har då inte tänkt byta rum ikväll!’
Svårlurad var ordet!
Som tur var hade många bilar parkerat utanför hotellet när vi kom hem och en av oss utbrast: ’Det är ju där för vi måste byta rum, poolside!’ Efter påtryckning av oss andra frågade Lilian i receptionen: ’Do we have to change rooms, any problem?
April, april, hon gick på det!!! Haha.
Alla som köpt punjabis bar dem på middagen hos Indra vilket uppskattades av Nepaleserna.
Vi är nöjda med att vi har lyckats lära våra vänner nyttiga fraser för att överleva i Lycksele.
Hej!
Stann å.
Vi syynes.
Visst är de väl förberedda? Vi har inte ansträngt oss för att lära dem, de har snappat upp det själva.
Vi höres

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.