Han nickar ju sönder huvudet!!!

Har ni sett den här reklamen?

Samuel Fröler, känd från Skärgårdsdoktorn, står och snackar om…ja, någonting. Det är det att man inte kan koncentrera sig på vad han snackar om, eftersom han under hela sin lilla promenad skakar och nickar på huvudet. Kolla på reklamen noga. Huvud vänster, huvud höger. Man kan ju inte fokusera på orden som kommer ut ur hans mun, utan ögonen hamnar bara på hans ständigt idrottande skalle.
Eller jo, jag tror det handlar om något med pension.

Är det någon fler som stör sig på Skärgårdsdoktorns sick-sack-huvudrörelser, förutom mig och pappa? Eller stör det dig inte alls? Kommentera!

/W

ps. Jag vet att jag har sagt det förut, men om du inte redan har gjort det, ställ en fråga till mig i frågestunden som pågår till på måndag! Klicka här!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Fyrabarnsmamman

    Jag undrar över dina frekvent skrivna uttryck, som till exempel ”bitch”. Det är inget jag gillar att mina barn säger (ja, en är äldre än dig och en är lika gammal) och undrar vad dina föräldrar tycker? Brukar läsa din blogg, så även en av mina döttrar *ler*, men tycker att sådana där nedsättande uttryck borde du sluta med. Inte såååå coolt faktiskt.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Han ser onekligen lealös ut där han går och snackar. Jag ska villigt erkänna att när jag läste din rubrik, så trodde jag att du pratade om killen som är med i serien seinfeld, kramer heter han väl, hans hår är det enda jag ser då han studsar in genom dörren. Hehehe…

  3. William Markström Spetz

    Svar till Fyrabarnsmamman (2009-10-16 11:00)
    Jag förstår dig och din åsikt till fullo. Förstår att du inte uppskattar att jag skriver bitch. Men du måste nog också förstå att det är med ett leende på läpparna jag skriver det, och varför? Jo, det blir inte lika mycket pryd och perfekt då, och det tycker jag är viktigt att det inte blir, för det här är en ”this is the shit”-blogg där jag inte är en lydig liten pöjk. Men jag tar åt mig av det du har sagt och kommer tänka på det i fortsättningen.

    ps. Enligt en rätt så pålitlig källa så innehåller bitch-ordets orginella betydelse en komplimang. Men det har väl inte med saken att göra?

  4. nina

    Hej William! Hittade precis din blogg (för att jag twittrade om samma reklam som du skrivit om förut). Han Samuel ser verkligen för lustig ut. I alla fall. Läste runt lite här och skulle bara vilja säga att jag gillar din blogg och ditt språk! Du verkar ha humor och skallen på skaft. Heja dig!//n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.