– Ta erat jävla skitparti och stoppa upp det någonstans!

 

                     
En ful kletig liten kategori där jag tycker till om vad som är Oh-la-la och vad som är Äckelskralla! Del 1 hittar du här! 

Oh-la-la för…

De är typ fascinerande, och jag hoppas verkligen att jag kommer att få åka någon gång, så grymt häftigt!
 Men en sak har jag tänkt på angående det; är det inte JÄTTELÄTT att ta självmord när man flyger luftballong, eftersom man bara är i typ en korg och det är jättelätt att hoppa ned? Usch…

Jag vet att jag har bloggat om den imorse, men jag ska vara ful
och hissa den igen, för den äger ut..ehm…mona…rkin! 😀 


Undrar hur många gånger jag har befunnit
mig i en situation då vi ska spela ett instrument på
musiklektionerna och dessa räddar mig! ^^
_____________________________________________________________

Äckelskralla för…

"Kändisvakten" (vafan?) Fadde Dirolakawothco sitter ju inne för att han har begått något brott som jag inte har någon aning om vad det handlar om.. I alla fall; Sedan han åkte in har han fått en massa kärleksbrev från kvinnor som "vill ha honom som sin blivande man" osv! Så det jag förklarar för er falukorvar är alltså att om du är en B-kändis och hamnar i finkan så finns det blivande livspartners som väntar när du kommer ut? Liksom…okej…?


 Jag kan inte så mycket om politik, men om det är något jag har lärt mig på SO-lektionerna så är det att Sverige-demokraterna suger! Ta erat jävla skitparti och stoppa upp det i någonstans! De vill de till exempel stoppa invandringen!? Liksom, Sverige är ett mångkulturellt land, det finns verkligen inget bra med att vi ska leva i det förflutna och bara ha allt 100% Svenskt! De förstör ju Sveriges rykte med att bajsa omkring fula åsikter hit och dit! 
——————————————————-

Igår såg jag ett litet videoinslag där de berättade om 15-åriga Michael, som fick en massa alkohol hälld över sig…och sedan tuttade några mobbare på honom! Så tragiskt så det är inte sant, nu förstår man hur sjuk vissa ungdomar kan vara!
Se inslaget här!

Nu: Tyck till om mina åsikter! Har jag rätt om Sverigedemokraterna osv. osv. Kommentera!

4 kommentarer

  1. Elisabeth

    Angående sverigedemokraterna; Partiet är ju startat en gång i tiden av en nazist och det känns ju som en ganska tråkig grund. Eller rättare sagt så spårade det ur på en gång. Men, jag kan tycka att vi i Sverige borde ta hand om de som redan vandrat in, innan vi tar in fler och fler och måste skicka hem barn och handikappade och äldre mitt i alltihopa hela tiden osv. Om vi börjar med att fixa en ok tillvaro för de som redan finns liksom! Eller vad säger du?

  2. anna

    jag tkr som du! verkligen!
    men jag undrar vad du åkte med för flygbolag till turkiet? isf, kan du rekommendera det? ska själv fara till turkiet snart och undrar om ditt var bra? TACKSAM för svar gullunge 🙂

  3. angelica

    15-åriga Michael Brewer var nära att dö när hans skolkamrater gnuggade in honom med alkohol och tände på.
    ___
    hallå han är 15!!!????
    varför säger alla 13..
    läs och lyssna på videon ordentligt nästa gång wille. 😉
    p.s bra blogg. gör fler videos!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.