En ny stekkorv med lite extra sting

Go’ kväll!
Kvällen började med att jag ringde Mrs. Cathy (Catrin) och frågade om vi och några till skulle hitta på något ikväll. Vi hittade några till och ikväll har vi typ gått runt hela Östteg, sedan till teg och mina händer har dött av kyla – men det ledde också till något bra.
Läs mer om det senare i inlägget.

Men först måste jag berätta en sak som hände när jag och Cathy var vid Statoil. Vi såg en stor annonsskylt där det stod:
Chicago Meny
"En ny stekkorv med lite extra sting"

Ahaha, det tyckte vi, och speciellt hon, var så kul att hon gick in och sa till hon i kassan med väldigt seriös ton:
– Hej, jag skulle vilja ha den här stekkorven med lite extra sting. 

Herregud så jag garvade bakom vid brödavdelningen. Höll seriöst på dö. Korven (som var väldigt dyr, 47 spänn!) var däremot inte alls god, en fet en med en smak som om någon spillt en peppar-burk över grisen.


Såhär såg den ut, fast trippelt så fet och smak av
spilld peppar.



Aja, nu till det som var så bra. När mina händer började bli varma igen så märkte jag en sak; Jag kände lite i mitt slöfinger (läkarna slet av en nerv när jag opererades, och jag har inte haft känsel där på ca 1,5 år, läs tidigare inlägg)!!! Det är historiskt, kanske jag får tillbaka mitt normala finger! Fast…då får jag ingen försäkring, vilket är väldigt dåligt. Har ju liksom lidit i över ett år av att jag har varit ömm där och det får man ingenting för. Spec?!

Nu ska jag ha lördagsmys.
Trevlig kväll!
/W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.