Jag fortsätter att vara en idiot ett tag till

Rubriken hämtade jag från ett dagboksinlägg jag skrev 2002 då jag försökte sluta snusa. Fortfarande saknar jag karaktär, vilken inte är lika lättköpt som tobaken..

 

Du har överskridit den inkluderade datatrafikvolymen för ditt abonnemang denna månad. Din hastighet begränsas i enlighet med ditt avtal. Hälsningar Telia. Men så har jag också fått en hel del gjort på hemmaplan den senaste veckan, främst i flyttväg. Skåp efter skåp har sopats rent, och i all hast upptäckte jag efter att ha klistrat igen kartongen med glasinsats att det bara står kvar tre kaffekoppar på hyllan. Känslan av att sitta på lyxkrog ligger fjärran städers.

 

Arbetsveckan som fortfarande pågår har varit tuff, men ändå bra. Anledningen till mina trötta ögon har helt och hållet berott på min närmsta granne som högt och jävligt spelar skitmusik om kvällarna och drar torsdagsfester i trapphuset. Jag fick mig fyra timmars sömn innan fredagspasset, men så fick alla i huset vakna till Run To The Hills med Maiden 06.00 dagen därpå också.

Jag har tack och lov haft driftiga feriearbetare med mig under dagspassen och är imponerad över deras företagsamhet. Tack vare grabbarna som följt mig har vi tillsammans hunnit få fler saker gjord än vad tanken var från början. Att man dessutom slipper öppna dörrar och får en hand på axeln med orden Jag tar disken åt dig Linda är verkliga bonusar 🙂 

 

Nu återstår det dock bara nio arbetsdagar.. men jag saknar jobbet redan.. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.