B2

 

Kärt barn har många namn (sägs det). Vet inte vilket jag föredrar bäst av du, HALLÅ, komhit eller vadfanhållerdupåmed. Idag har jag dock kunnat tillägga ett i listan, nämligen B2.

 

Snart är det helg. Har kollat almanackan och där står det att jag ska jobba hela helgen. Tror jag måste köpa en ny, annars spricker planeringen.. Har redan avklarat min första läxa, något jag tror det kommer bli fler av framöver. Nöta nöta nöta! Annars åker jag till Skellefteå i helgen för att fira att lillasyster fyller tjugo år. Det är i alla fall vad som påstås, men hur kan det stämma när jag själv är tjugoett? 🙂

 

Fick en svängom med danskungen igår…

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.