TBX

 

Efter en lång tids uppehåll upptäckte jag att mitt bloggid fortfarande fanns kvar här på VK! Har den senaste veckan fått frågan var jag egentligen tagit vägen, så nu tänkte jag att uppdatera statusen något i sommar ^^ 

Har alltså avverkat ett läsår på Strömbäcks fhsk (Umeå) och teckenspråk. Det bästa året i mitt liv ^^  Om saker och ting går vägen fortsätter jag att läsa tre år till!

Är tillbaka i Vindeln under sommaren för att jobba 8 veckor inom hemtjänsten. Även fast jag längtar till höst och skola så känns det jäkligt skoj att jobba igen!

Har slängt in mig på folkhög här i Vindeln i sommar, delar ett halvt hus med fullkomligt främmande människor. Har storstädat idag och passade samtidigt på at snoka i lådor och byråer efter hemliga skatter, men hittade bara sånt som antagligen skulle städats ut för länge länge sen. Fick mig i alla fall en nostalgitripp tillbaks till småskolan som gav en ordentlig dos med energi så det gick fort och bra städa ^^

                  hoppas inte mina grannar är mörkrädd!

Är samma gamla LindaMaria som tidigare, fast lite gladare – och söker fortfarande resesällskap till Baggböle om onsdagar ^^  

Vi ses! 

5 kommentarer

  1. ULF ERICSON

    Ja det var inte dåligt , jag sa ju det på ICA var har du varit . Man blir alltid glad när man läser dina bloggar. Lycka till, jag hoppas få läsa mer om Vindeln sitter på Öland och njuter av sol
    BINGOLOTTOUFFE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.