skaka rumpa

 

Har avslutat tre dagars arbete och helgens stora snackis har naturligtvis handlat om Victoria & Daniel. Nyhetsrapporteringen kring spektaklet har dock upprört många gamla, även fast de flesta jag möter är konservativa, hyser stor respekt för monarkin och väntat och längtat efter det här så tycker de att det varit alldeles på tok för mycket. Nu vill de se bebisar i stället, hon är ju faktiskt 30+. Själv tyckte jag bröllopet var väldigt vackert, Victoria strålade som en drottning och hennes aura kändes genom tvrutan. Om hon får chans att stiga återstår att se, men om hon skulle vara värdig tvivlar jag inte en sekund på.

klänningen var SÅ fin! 

Sitter och drar mina spelningslistor på Spotify och funderar över vilka bitar som kommer att bli sommarens plågor. Sean Banan och Skaka Rumpa är redan klar, Safura med Drip Drop, Stomae Alors On Danse Travie McCoy Billionaire K’NAAN Wavin’ flag är några av mina personliga favoriter, men skulle gärna höra betydligt mer rnb på radion (nu när jag äntligen får in lite kanaler) Blir naturligtvis danssugen, och vem blir inte det? ^^ 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.