Linnéa Olsén, Obbola

Förnöjda jag.

Sitter här i min ensamhet och njuter av tystnaden.

De två stora pojkarna som varit hemma hela veckan på grund av sjukdom är numera friska stora pojkar. Antibiotika gör susen för sprängande öron och snoriga halsar. Numera har mamman hela huset för sig själv. Konstig känsla. Nja, jag har ju förvisso Smilla, Tigerkatten hemma. Men hon gör inte så mycket väsen av sig. Hon struttar mest runt och letar efter råttor och möss som hon kan smaska på. Jamar då och då som för att göra mig påmind om att hon är kvar inomhus. Tokiga katta.

Nästa vecka är det sportlov. Då är det slut med lugnet. Jag funderar om jag och pojkarna törs fara på Leos Lekland då eller om Noah bryter fler ben då. Jag vet inte. Vad tror ni? Bada skall vi i alla fall göra någon gång i veckan.

Slalom? Hmm…Jag skulle verkligen vilja ta med mig killarna på det, men det är något jag måste fundera på. Noah kan nämligen inte åka slalom denna termin. Skruven som sitter i hans ben tar i och det gör lite ont för honom.

I vilket fall som helst så lyser solen just idag, jag är på ett strålande humör och inatt är det jobbnatt.

Idag blev det ett ganska så trist inlägg, inga kontroversiella åsikter, ingen ilska, inga superlativer gentemot någonting eller någon annan. Idag är jag bara…jag, rätt så nöjd dessutom.

Just nu?

Kaffe, Pappers- VK och eventuellt en springtur senare.

Puss & Kram.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Att lyssna på tystnad är fantastiskt skönt. Jag ska kravla mig upp i min säng och sova en timme och sen kanske jag orkar gå ut en stund. Just nu är varje timme en kamp för överlevnad *skrattar* Man ska verkligen ta till vara på de där stunderna då allt är tyst och stilla hemmavid 😀

  2. Lisbet Olofsson

    Skönt att vara hemma själv – vilket jag numer är mest jämt på grund av andra omständigheter. Men jag gillar det, trivs som fisken i vattnet. Riktigt njuter av det.

    Har kämpat med snön i över två timmar så jag håller på att ha överarmar som traktordäck.

  3. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-03-04 10:39)
    Ja Helena. Det är så lugnt och skönt. Kanske nästan för lugnt. Jag börjar snart klättra på väggarna. Jag är till o med så desperat att jag har börjat städa?

  4. Linnéa Olsén

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-04 12:03)
    Oj vad du är duktig. Jag skulle nog behöva ta en dust med skyffeln jag åxå. Men, jag viker lite tvätt istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.