Föräldramöte

Terminens andra föräldramöte är avklarat. Detta möte var för klass 4-6. Har redan bevistat mötet för klass 1-3. Blir lite upprepning när jag har dottern i klass 3 och sonen i klass 6, samma information från rektorn bägge gångerna nämligen. Men det kan ju vara bra också,kanske missade man något första gången.

Efter informationen från vår rektor övertog lärarna mötet, vi fick förflytta oss från matsalen till respektive klassrum. Tavelsjö skola är ju en form av B-skola med sammanslagna klasser, årskurs 1-3 och årskurs 4-6. Ingen nackdel alls om man får tolka barnen i alla fall, mina två trivs utmärkt.

Man känner sig trygg sålänge man nu har dom i Tavelsjö. Men från åk 7 kommer man ju att ha en på Grubbe…….lite omställning. Som förälder oroar man sig ju. Är ju en omställning att börja högstadiet i sig. Att sedan komma från Tavelsjös trygghet till Grubbe…..Att vara förälder är inte så lätt alla gånger. Man får ju verkligen hoppas att ingen av barnen hamnar i fel sällskap.

Varför är man då som mamma mest orolig för sonen ? Inte vet jag men kanske kan det i mitt fall bero på att sonen är lite försiktigare än dottern. Eller är det såhär för alla mammor tro, att oron för sonen är större ? Jag vet inte alls.

Innan mötet hämtade jag ut ett paket på Matboa. Mina nya träningskläder. Spännande ! Provade genast jag kom hem och allt passade. Nu är det bara att träna vidare så att kläderna blir större 🙂 Planerar att Styrketräna innan jobbet imorgon. Börjar jobba kl 14 så jag borde hinna med marginal om jag bara kommer igång i rimlig tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.