Tisdag……

Som vanligt är det fullt upp och som vanligt har jag inte alls hunnit med allt jag hade tänkt mig. Men det gör inte så värst mycket, hinner det en annan dag antagligen.

Har jobbat även denna dag, 7 – 14, men jag flexade ut en halvtimme tidigare idag. Är sällan man kan göra det eftersom vi oftast är lite personal på avdelningen.

Då begav jag mig till xtravaganza för ett styrketräningspass igen. Har lyckats peta in ett sånt pass per vecka sedan jag kom igång. Programmet jag kör tar omkring en timme och man blir sådär lagom svettig och trött. Om det gör någon nytta, tja det får vi väl se med tiden antar jag. Har ju inte tränat så länge ännu. Men min kropp mår bättre i alla fall.

Enligt vädergubbarna/gummorna på Tv är det snö på väg……..Har inget emot snö men nog skulle det vara önskvärt att den dröjde ännu ett tag i alla fall. Sådär lagom innan jul vore lämpligt tycker jag.

Dottern har gjort båda sin läxor denna veckan, sonen däremot har inte startat med sina ännu. Förutsätter att han gör dom imorgon kväll när han är själv här hemma medan dottern dansar och jag är på viktträff.

Nu återstår bara att koppla av lite och att lista ut vad jag ska ha till kvällsmålet denna dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.