Skrytblogg :)

Skickade in denna bilden till en tävling på Expeditionsverige.se men hade väl inga förhoppningar. Brukar sällan lyckas i fototävlingar. Men se häromdagen kom ett trevligt mail om att min bild kommit till final vilket betyder bäst av 20 foton i tävlingen ! Svarade som dom ville,skickade den högupplösta bilden och svarade på några frågor också. Och idag på Nyhetsmorgon på Tv 4 visade man bland annat min bild ! Ville bara skryta lite över ett lyckat foto…..eller vad tycker ni ?

Annars går livet vidare med nyttig mat och träning både inne och ute. Styrketränade igår……och väger nu 93,5 kg. Sakta men säkert nedåt !

En kommentar

  1. Marie-Louise Grimlund

    Hej !
    Det var en tjusig bild, foto, Skulle bli besviken om Du inte vann med den.Den skulle passa som puzzel, eftersom det speglas i vattnet.
    Jag hade turen att få en digitalkamera av en av mina bloggvänner.men förstår mig inte riktigt på hur jag ska bete mig för att få in den på bloggen.Så jag har en fotoblogg via min mobilkamera.så nu har de slutat tjata på mig, varför jag aldrig hade bilder på bloggen.Innan hade jag bara Mobilblogg.oregistrerad.Det dög det också.
    Ser nu att jag kan ha varit inne hos Dig tidigare
    Jag tycker inte Du ser ut som en tant.Du är en vacker kvinna i Dina bästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.