Ber om ursäkt….

till dig som ligger en meter bakom mig när jag kör till och från jobbet. Jag är verkligen ledsen att jag håller angivna hastigheter så du blir tvungen att göra dessa farliga omkörningar i en kurva eller backe med dålig sikt.

Visst är jag irriterande på vägen ? Jag ber om ursäkt  för att jag väljer att sänka hastigheten dessutom när våra vägar blir lite halkiga , för visst är det så att jag är ivägen för er framfart ?

Jag bjuder på en blomma som ursäkt för att jag väljer att vara laglig i min framfart på våra vägar.

Vill på samma gång ge en blomma till de som vågar ta på sig reflexväst nu när det är väldans svart ute, ni är guld värda alla ni som bär reflexväst !

 

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    DU behöver minsann inte be om ursäkt för att du följer lagen. Av mej får du en stor ros för detta. Många verkar tro att skyltarna för hastighetsbegränsning betyder lägsta tillåtna hastighet, eller åtminstone att man är skyldig att hålla densamma. Skyltarna betyder endast att man ALDRIG får överskrida denna hastighet. I övrigt så skall man köra efter väglaget och övriga omständigheter, så DU gör alldeles rätt och dom andra som du skriver om gör fel och är direkt farliga i trafiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.