God Morgon

Jepp jag vaknade idag också och tog mig ur sängen dessutom, inte illa efter slitet igår kan jag säga. Det var verkligen en upplevelse att börja plocka ur mammas lägenhet. Att en person kan spara så vansinnigt mycket skrot ! Skrämmande !

Vi hade tur också att vädret var med oss så vi fick flytta hennes möbler torrt och fint. Så nu har hon sina möbler på plats på Almagården. Idag fortsätter arbetet med att tömma det sista i garderoberna och att ta sig an köket. Tack och lov har hon en spritt ny spis i lägenheten som aldrig är använd, mycket värt att slippa städa ugnen kan jag tycka !

blommor 012

Gårdagen avslutades med ett besök på återvinningen i Vindeln. En proppad släp med skrot ! Ett tack till mammas hyresvärd Ulf för lånet av släp med kåpa. Och att vi får ha den tills vi är färdiga dessutom, guld värt !

Men sånt här arbete innebär en form av resa i tiden också. Hittade mycket som påminde om när man var yngre såklart. Sånt som mamma sparat under alla åren. En massa foton som påminde om trevliga stunder tillsammans med dom som inte längre finns med oss.

6juni2012_3 017

Men samtidigt en massa sparat som man inte begriper varför man sparar också. Kläder i mängder som dels är utnött och dels urvuxet ! Tidningar, kataloger och reklam som är flera år gammalt. Ja listan på sparat skrot kan göras väldigt, väldigt lång.  Och det är en himla tur att hon trotts allt inte har riktigt full koll på allt hon hadde för jag betonar ordet HADDE denna gången ! Och en ännu större tur att hon inte kunde vara med på denna flytt och rensning dessutom utan fick vara hemma i sitt nya hem hela tiden ! För inte hade vi fått kasta så mycket då inte om jag känner min mamma rätt ! Hon kommer säkert att fråga efter vissa saker och bli arg över det som inte längre finns kvar, men det får jag ta. Det går inte att spara allt och hennes rum går inte att fylla mera nu, hon ska ju ändå kunna röra sig med rullstolen också 🙂

Det är inte lätt att vara anhörig alla gånger !!

tulpaner 2 069_2

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig dag ! Själv tar jag en kopp kaffe till och väntar på att åka upp till Strycksele och fortsätta i mammas lägenhet 🙂 Vi ses !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.