God Morgon världen !

svamp 039

 

Vaknar idag till sol för ovanlighetens skull. Man är inte bortskämd med den varan denna sommar i alla fall. Torsdag har vi hunnit fram till redan. Snart är denna semester ett minne blott. Har en känsla av att faktiskt inte haft semester fast jag varit ledig från jobbet i snart fem veckor. Blev ju lite mycket med mammas flytt kan man ju säga. Att det skulle bli så mycket runt hennes lägenhet ! Och sedan att ställa iordning hennes rum på boendet tar också tid. Där är vi inte ens färdiga ännu. Idag ska vi göra ett besök och hänga lampor och kanske får vi upp de där tavellisterna också så hon får upp lite fint på väggarna också.

 

043 043cs 043cs1 043cs2 043cs3

Idag bjuder jag först på en svamp som maken hittade igår. Ingen aning om sorten men den var väldigt läcker att titta på i alla fall.

Sedan blir det lite gammal skåpmat från mina gömmor. Har ju haft svårt att ladda upp bilder men med ny utrustning går det perfekt så då får jag äntligen visa mina alster även i denna bloggen. Man kan ha väldigt roligt med ett foto om man har ett bra redigeringsprogram och lite olika plugins. Kan bli trevliga små tavlor. Har själv framkallat flera som får pryda mina väggar här hemma………lite skryt att visa upp 😛

Önskar er en härlig torsdag. Njut av solen så länge den nu varar. Vi ses !

2 kommentarer

  1. grandmother

    Får jag fråga vad du använder för bildhanteringsprogram? Jag använder själv Picasa men har inte riktigt lärt mig de finesser som jag antar finns.

    • Corina Selberg (inläggsförfattare)

      Jag använder Photo Shop Elements i min bildbehandling. I mina ögon betydligt bättre än Picasa men allt är ju relativt. Lightroom är ett väldigt bra program också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.