Sol !

Jepp det lyser en sol även denna dagen. Hoppas det håller i sig eftersom jag har beställt bord på Baggböle herrgård i kväll. Jag och äkta hälften ska dit och äta grillat bara vi två. Detta händer verkligen inte ofta kan jag ju lugnt säga. Och vi blir transporterade dit också så det blir något glas vin till maten också dessutom.

blommor 035 blommor 037 blommor 039 blommor 041 blommor 051 blommor 052 blommor 053 blommor 056 (2) blommor 075 blommor 076 blommor 077 blommor 078 (2)

Annars så torde nog dagen bli som alla andra dagar fylld med lite och varje. Har ju inte något ogräs som ska rensas i trädgården tack och lov. Insåg ganska tidigt i mitt liv att trädgården inte var något som jag jobbar med. Att stå med rumpan i vädret och rensa ogräs hela sommaren är inte något jag eftersträvar. Det sätts blommor i kruka, om det nu planteras något alls. I år har jag satt i två krukor på farstubron, det är allt.

Njuter istället av naturens egna blommor. Fungerar det med kan jag tycka. Så istället för att slita i trädgården njuter jag när jag är ledig av just ledigheten.

Det som har varit problemet denna sommar med fotograferandet av blommor ute har varit att det blåser varenda dag. Är så jobbigt med inställningar i kameran då objekten hela tiden rör på sig. Så jag har helt enkelt löst detta med att plocka in objekten och fotat inne. Man får inte vara dum eller hur det nu var…….inne blåser det ju inte i alla fall så objekten är väldigt stillsamma om man säger så.

Sedan så har det ju mest regnat dessutom och då är det ju inte speciellt trevligt att vara ute med en kamera som inte gillar vatten i några större mängder.

Men nu får det räcka med svammel för denna gången. Dags för lite mera kaffe och en sväng till tvättstugan också. Tvätten torde knappast bli ren utan en hjälpande hand. Önskar er en fortsatt bra dag. Vi ses !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.