Ny vecka

DSC_0002Ja så var det måndag igen då och ny vecka.

Ledig denna dagen. Känns hyfsat nu i ryggen igen så imorgon blir det att jobba på som vanligt.

Även idag regnar det ordentligt. Jag för min del har slutat klaga på vädret. Hjälper ju föga. Får hitta på saker att göra inne istället. Och det saknas inte alls något att göra kan jag upplysa om. Fast ok, det kanske inte är så roliga saker hela tiden.

Tvättmaskinen snurrar. Torr tvätt är vikt eftersom det blivit liggande på grund av min taskiga rygg.

Badrummet är sanerat idag också. Har stirrat på skiten men ryggen har helt enkelt vägrat men idag fungerade det till sist.

Månadens räkningar är också betalda. Lika trist varenda månad ! Fast man får väl glädja sig åt att vi kommer att ha mat på bordet även denna månad i alla fall. Inte alla förunnat !

Man drar som på sig utgifter emellanåt. Det blir dyrt när både diskmaskin och tvättmaskin beslutar sig för att gå till de sälla jaktmarkerna.

Men å andra sidan har dom ju jobbat på bra i 14 år båda två. Och här i huset finns nu två nya fina fungerande maskiner som förgyller min och makens hemarbete 🙂

Jag blänger lite på kylskåpet. Undrar hur länge det ska fungera ? Troligtvis lär vi ju kunna notera när det ger upp. Får väldigt gärna dröja.

DSC_0096

Måste bara lägga in en bild till på detta underverk. Söt som socker !

Ibland saknar jag verkligen att ha hund måste jag erkänna, även om det betyder arbete. Men som läget är just nu får jag klara mig med att snusa och pussa på grannens lilla mopsflicka 🙂

Nu ska jag fortsätta mitt värv med något annat. Ni får ha en fortsatt fin måndag trotts att vädret inte riktigt gynnar uteaktiviteter idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.